čtvrtek 11. října 2012

Srdce na dlani.......

Mé milé.
Četla jsem u ** Sonja** moc pěkné zamyšlení.
Její příspěvek s několika otázkami, nad kterými jsem dost přemýšlela.
Hlavně nad jednou z nich : " Proč jsem si založila svůj blog."
A pak jsem se ve svém blogu vrátila na úplně první příspěvek ze sedmého května letošního roku, s názvem : ** Blog.......**
Znovu jsem si celý článek přečetla a i když už uběhlo pět měsíců od založení blogu, ze svého prvního příspěvku bych nevymazala ani slovo. Tak to prostě je.
Blog je jako moje kniha života i když se nestal deníkem s popisem každodenních událostí. Chtěla jsem a stále mám tuto prvotní myšlenku v hlavě, si něco někam občas napsat a vložit foto o tom, co jsem vytvořila. Na jedno místo. Kam se po čase mohu vrátit a podívat, jak "to" tehdy bylo......
Při psaní prvních příspěvků byl můj blog neveřejný. Dokonce ani moje děti nic nevěděli. V podstatě skoro měsíc. Pak padlo rozhodnutí - blog uvolnit do veřejného internetového světa.
Říkala jsem si - koho by zajímalo "to" co ty prožiješ či vytvoříš ??
A ono - anooooooo......
Našla jsem tolik, tolik lidí. Tolik blogerek, které mě poctí na blogu návštěvou a do komentářů napíšou několik hřejivých slov. Slov, jež nabíjí další energií a posouvají ve všem o kousek dál......
Děkuji, děkuji vám všem.
Dnešní večer se pomalu chýlí ke konci a já neodolám.
Musím nakouknout k vám, do svých oblíbených blogů.
Otevřu blog **Marta** , že se pokoukám a ztuhnu.......
Vidím název svého blogu. Jak se tam dostal?? Proč?? A pak mi to došlo. Martička mi posílá "Srdíčko na dlani......" Ocenění. Moje první ocenění. Mám obrovskou radost. Marti moc, moc děkuji.


A podle pravidel mám přiložit krásný text.
Tu je :
......pokud cítíte, že je na světě bytost, která si zaslouží obyčejné a jedno z nejhezčích slov na světě "děkuji", vytvořte nový příspěvek, zkopírujte obrázek, tento text, vložte jeho blog adresu, upozorněte jej na tento odkaz v jeho komentáři a vyznejte se mu. Stačí jedno slovo nebo 100, je to na Vás. Pošlete to 2 lidem, jako symbol dvou rukou, kteří si mají pomáhat. Co můžete, uděláte dnes a neodkládejte na zítra. Kdo ví, co bude zítra. Své pocity a emoce, co nosíte v sobě, patří světu a lidem kolem nás. Dejte mu - jim je. Děkuji !
A také podle pravidel mám ocenění poslat dvěma kamarádkám.
Tu jsou :
 ** Maruška **, báječný to človíček, šikulka, se srdíčkem na správném místě......
 ** Lenka **,  šikulka s háčkem v ruce.......

A pravila jsou prý od toho, aby se porušovala......
A proto mé milé, dovolte, abych toto své první ocenění poslala svým synům a vnučce, Katce.
 Vám všem mé milé.
 Jste skvělé a vážím si toho, že mi osud umožnil vás všechny potkat.......    

8 komentářů:

  1. Ahoj Jarmilko
    Přeji hezký den.Chodím na tvůj webík ráda a potají(no že asi nepíšu nebo sem tam)ale sleduji ho.To co jsi napsala jako zamyšlení nad svým prvním příspěvkem tak to je opravdu to co cítím i já.
    Koukám,že tvé okýnko taky zdobí Ibišky.Jak ti kvetou?Já mám opravdu stále bohatě kvetoucí.Mám i takový roztřepený červený,ale letos nekvetl.Zato oranžový je skvost-plnokvětý.
    Tvořeníčko je úžasná věc.Měj se a zase napíšu Marťula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti. Já vím, já vím, Marti, že ke mě chodíš nakukovat a i komentík napíšeš.
      Jsi príma - jak někdy říká v citovém rozpoložení moje vnučka - jsi príma * baba *. Děkuji ti, že jsi, že háčkuješ, prostě, že píšeš. Byla jsi jedna z prvních, kdo umístil moji url adresu na svůj blok.
      Ibišky. Marti, ty moje jsou pěkný potvůrky. Odnože jsem dostala vloni na jaře a ještě nekvetly a když nasadí poupata, tak s nimi nesmím hnout, jinak poupata spadnou. Vím, že by měly být plné červené, ale ještě se mi nepředvedly. Teď mají asi 4 poupata a Marti, kdyby bylo kolem nich prachu na vrstvy, tak s nimi nehnu! Jsem zvědavá jestli se konečně předvedou......
      Marti, děkuji ti za návštěvu a hezký, nejen čtvrtek. Jarmila

      Vymazat
  2. Jarmilko máš prima blog ♥
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda Alenko, moc děkuji za komentík, však máš na svém blogu spoustu zajímavých věcí. Líbí se mi u tebe, víš.
      Měj se moc hezky. Jarmila

      Vymazat
  3. To jsem moc ráda, že máte svůj blog veřejný - ráda nakouknu pro inspiraci a sluníčkovou pohodu:-). Přeji hodně dobrých nápadů, jak při tvoření, tak i při psaní článků. Už se těším, že zase někdy (vlastně poslední dobou pravidelně) nahlédnu. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zuzanko, prosím, prosím, budeme si tykat, ju? Pokoukala jsem na tvém blogu - spoooousty pěkných věcí a nápadů, nádhera sama.
      Zuzanko moc děkuji za návštěvu a už se těším a tvou další.
      Hezký čas a děkuji za přání. Jarmila

      Vymazat
  4. Jarmilko, moc děkuji za Tvé srdíčko na dlani. Krásně píšeš. Jsem ráda, že jsem Tě našla na webu i ve skutečnosti. Těším se na naše další setkáni. Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Maruško, děkuji ti za pochvalu, však také děkuji osudu, že jsem měla tu čest a stále mám, tě potkat a potkávat. Moc si toho vážím, Maruško a děkuji ti.
      Doufám, že zdravíčko je v pohodě a přeji hezké dny. Jarmila

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře........